project Olivia
Werken reeds gestart!

Gezellig wonen in Sint-Lambrechts-Herk

Vanaf 182.900 € (excl. kosten)

Welkom in residentie Olivia!

In de meest groene deelgemeente van Hasselt verrijst binnenkort een bijzonder project, residentie Olivia. Midden in het centrum van Sint-Lambrechts-Herk realiseert Limitless 9 appartementen en 15 serviceflats waar luxe, groen en architectuur centraal staan.

Residentie Olivia is architecturaal gezien een mooie mix van strakke zwarte elementen, roodbruine gevelstenen en groene daken. De doordachte keuze van kwaliteitsvolle materialen zorgen voor een mooie aanblik en tijdloze duurzaamheid.

Je kan kiezen voor een appartement met 1 of 2 slaapkamers. Of ga je voor een assistentiewoning? Deze zijn allemaal geschikt voor 1 of 2 personen. Als koper kan je zelf de vloeren, de keuken en badkamer kiezen zodat je woning volledig bij jou past. Dankzij de grote glaspartijen geniet je van een prachtige natuurlijke lichtinval en een bevrijdend gevoel van ruimte. De ramen geven je woning daarnaast ook een moderne uitstraling en je krijgt er een uitgestrekt zicht op Sint-Lambrechts-Herk bij.

  • Sfeervolle appartementen en comfortabele serviceflats
  • Binnenafwerking naar keuze
  • Energiezuinig
  • Centraal gelegen in een groene omgeving
  • Zonnig terras of tuin
  • Vlakbij steden zoals Hasselt, Alken en Sint-Truiden
  • Vlotte verbinding met E313 en openbaar vervoer

sfeerbeeld assistentiewoning Oliviasfeerbeeld appartement Olivia

Olivia is een project met 15 erkende assistentiewoningen en 9 appartementen waar luxe, groen en architectuur centraal staan.

Ervaar een thuis-gevoel in residentie Olivia

De zonsopgang bewonderen met een koffie of een wijntje drinken in het sfeerlicht van de volle maan? In residentie Olivia kan dit dagelijks dankzij de grote raampartijen in de leefruimte. Je geniet volop van natuurlijk licht en je appartement voelt nog ruimer aan. Het mooie zicht op de groene omgeving en het landelijke Sint-Lambrechts-Herk krijg je er bovenop.

Hoe zal je keuken eruitzien? Ga je voor warm landelijk of strak modern? En wat kies je voor de badkamer? Binnen je vooropgesteld budget is de keuze eindeloos en maak jij de beslissing. Extra voordeel: zo goed als alle appartementen zijn bijna-energie neutraal (BEN). Hierdoor geniet je naast een lage energiefactuur ook nog eens van een aanzienlijk belastingvoordeel gedurende 5 jaar!

Het gevoel van comfort start reeds wanneer je thuiskomst. Via een inrit naast het gebouw bereik je de ondergrondse parking waar je je wagen veilig kan parkeren. Voor bezoekers zijn er 14 bovengrondse parkeerplaatsen. Met de fiets? Stal hem in de afgesloten fietsenstalling. Simpel en veilig.

Je eigen stukje groen

Elk appartement beschikt over een groot westelijk georiënteerd terras. Hier kan je relaxen en genieten van de namiddag- en avondzon. Liever wat meer animo? In de gemeenschappelijke groene tuin valt er altijd wel iets te beleven. Deze verbindt ook je gebouw met de rest van residentie Olivia. Of trek er lekker op uit. Een namiddag naar Hasselt centrum of Sint-Truiden bijvoorbeeld?