cicero vanuit de lucht
UITVERKOCHT

Vanaf € 229.500

Excl. kosten

Cicero

Heusden-Zolder, Stationsstraat 115 & 117
  • Topligging in Heusden-Zolder
  • Opp. woningen: ca. 143 m² BVO
  • Opp. privatieve tuinen: ca. 68 m²
  • Budget keuken: tot € 7.920 euro
  • Ventilatie: systeem D
  • Incl. carport en tuinberging
  • Vanaf € 229.500 excl. kosten
  • Vanaf € 273.351 incl. kosten (registratierechten, BTW, opmetingskosten en bijdrage verkavelingsakte.)

gevel cicerointerieur cicero

In samenwerking met het architectenbureau Drieskens & Dubois, heeft Limitless zes prachtige woningen en charmante tuinen ontworpen.

We haalden onze inspiratie uit modern wonen met een authentieke toets. Dit project bestaat uit één halfopen en vijf gesloten bebouwingen. Instapklaar en met alle comfort.

Inmiddels zijn alle woningen verkocht en hebben alle kopers de voorbije zomer hun intrek genomen in hun nieuwe woning.

gevel cicerointerieur cicero
tuinen project Cicero

Modern en open

Cicero ademt moderniteit en openheid uit. De grote glaspartijen accentueren de grote eet- en leefruimte en integreren deze subtiel met de achtertuin. De woningen tellen twee verdiepingen, aparte carports (incl. tuinberging) en een totale oppervlakte van rond de 140 vierkante meter. De woningen worden opgetrokken uit kwalitatieve, duurzame materialen en volgens de laatste moderne technieken.

De woningen hebben een moderne elegante architectuur en zijn volledig afgewerkt op de gelijkvloerse en eerste verdieping. Een volledig afgewerkte keuken, de tegels en sanitaire toestellen kan u met ruime budgetten bij onze kwaliteitsvolle leveranciers zelf kiezen.

Verdiepingen

Via de betonnen trap komt u op de eerste verdieping waar zich drie slaapkamers en twee badkamers bevinden.

Ook de tweede verdieping (tevens toegankelijk met een betonnen trap) wordt van alles voorzien om deze volledig naar eigen wens in te richten. In sommige woningen zijn hier tevens terrassen voorzien om nog van de avondzon te kunnen genieten. Energiezuinigheid speelt steeds een belangrijke rol, waarbij er aan alle normen en regels wordt voldaan.