Wij zijn een vastgoedontwikkelaar met meer dan tien jaar expertise. Voor elk project werken we uitsluitend met gerenommeerde architecten om te voldoen aan onze hoge vereisten wat betreft kwalitatief wonen.

Ook bij het selecteren van onze aannemers kiezen wij enkel voor gedreven professionals van wiens werk we zeker kunnen zijn dat de kwaliteit, normen en timing gerespecteerd worden. Hierdoor kunnen we steeds een resultaat van de hoogste graad garanderen.

Bij ons krijg je wat je verwacht. En meer. Wij zoeken continu naar de beste materialen en mooiste afwerking voor jouw nieuwe thuis. Ons project wordt misschien jouw woning, daarom zorgen we er steeds voor dat je weet wat je mag verwachten als je binnenstapt in je toekomstige woonst.

 

Wij creëren niet enkel woningen voor kopers, wij creëren een thuis. Dat is onze filosofie en deze houden wij standvastig voor ogen doorheen het creatieproces van jouw nieuwe thuis. Van pril begin tot uiteindelijke realisatie. Wij waken constant over de kwaliteit en afwerkingsgraad, die aan de hoogste eisen moeten voldoen.

 

Bovendien zijn al onze nieuwbouwwoningen en -appartementen steeds onderworpen aan de Woningbouwwet (de wet Breyne), waardoor je gegarandeerd wordt van een volledige afwerking van de woning conform het lastenboek. Dat is onze belofte. Bovendien stelt een erkende bank zich 100% borg voor Limitless.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Sasput 14, 3500 Hasselt, België   —   info@limitless.be   —  T. 0493 251 936

2018/2019 © Limitless

CICERO Vanaf €229.500

WONINGEN

HEUSDEN-ZOLDER

MEER INFO

ODETTE Vanaf €175.500

HERK-DE-STAD

APPARTEMENTEN

MEER INFO